22. Slovensko srečanje ljubiteljev stare kmetijske tehnike in starodobnih vozil

Vabilo

na 22. slovensko srečanje ljubiteljev starodobne kmetijske tehnike

 

Društvo kmetijske tehnike Slovenije prireja tradicionalno 22. slovensko srečanje ljubiteljev stare kmetijske tehnike, ki bo v soboto, 15. junija 2019- v Jablah (Loka pri Mengšu) na prostoru Kmetijskega inštituta Slovenije. Srečanje v zgodovinskem ambientu (poleg je grad Jable) vsako leto obišče več tisoč obiskovalcev in številni aktivni udeleženci s starodobnimi kmetijskimi stroji in napravami iz naše države in sosednjih držav.

Preberi več

Novice iz DKTS

V zadnjem obdobju so aktivnosti Društva kmetijske tehnike Slovenije potekale na pripravi nove internetne strani s katero bomo bolj poglobljeno in kakovostno predstavljali različne aktivnosti (tri področja delovanja: sodobne strojne tehnologije, šolstvo in znanost ter ohranjanje tehnične dediščine. Poleg tega so potekale tudi priprave strokovne ekskurzije v podjetje Lindner, Avstrija, ki se ukvarja s proizvodnjo traktorjev.

Preberi več

Vabilo na 20. Jubilejno slovensko srečanje ljubiteljev starodobne kmetijske tehnike

Spoštovani!

Društvo kmetijske tehnike Slovenije prireja jubilejno 20. slovensko srečanje ljubiteljev stare kmetijske tehnike, ki bo v soboto, 10. junija 2017 v Jablah (Loka pri Mengšu) na prostoru Kmetijskega inštituta Slovenije. Srečanje v zgodovinskem ambientu (zraven je grad Jable) vsako leto obišče več tisoč obiskovalcev in številčni aktivni udeleženci s starodobnimi kmetijskimi stroji in napravami iz naše države in sosednjih držav.

Preberi več